مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

سلام همسر اینجانب بر اثر تصادف فوت شدند سال 1400-حکم دادگاه برج 12 امد و راننده مقصر شده و محکوم به پرداخت دیه -راننده برای جنبه عمومی پرونده اعتراض نمود ودر برج 4 رای امد با همون رای قبلی -وکیل راننده با من تماس گرفت و فرمود که چک شما در بیمه اماده است -پس از مراجعه به بیمه متوجه شدم که بیمه میخواهد مبلغ 480 میلیون دیه پرداخت کند و مدعی شده که این مبلغ را در برج 12 به صندوق پرداخت نموده است و من قبول نکردم و معترض شدم که مبلغ دیه بایستی به نرخ روز پرداخت شود ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام ملاک پرداخت دیه زمان پرداخت است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دیه باید پس از قطعیت حکم و به نرخ روز پرداخت شود و پرداخت آن قبل از قطعیت حکم قابل قبول نیست