مشاوره حقوقی رایگان - واسطه بی سود!

سلام و عرض ادب.
خلاصه و مفید سوال خودم رو مطرح میکنم و امیدوارم وکلای عزیز مشکل من رو کامل بخونند و منت بزارند و مرا راهنمایی کنند.
من برای یک دوستی 3 عدد کولرگازی از شرکتی در تهران که غریبه هم نبودند خریداری کردم. مبلغ 29 میلیون تومان. 3 تومن بیعانه خودم واریز کردم براشون و وقتی کولرها رسید بدستمون باقی پول رو همون دوستم پوز کشیدند برای اون شرکت.
کولرها رسیدند و فرداش من یه نصاب بردم که دوتا از کولرهارو نصب کنند. نصاب اومد و گفت اولا هیچ کدوم از کولرها گاز ندارند و یکی از کولرها اصلا روشن نمیشه. برای اینکه ابروی ما حفظ بشه گفتم هردوتاش رو گاز بزنه شاید راه افتادن. یکی رو گاز زد ولی کمپرسور کولر فقط باد گرم میزد و اون یکی هم که کلا روشن نمیشد.
هرچقدر به شرکت تهرانش پیام و تماس گرفتیم یا سربالا یا با فحش جواب میدادن و زیر بار نمیرفتند. بعد از یک هفته بالاخره یکی از اقایون شرکته که اشنایی دوری هم با بنده داشت اومد و اون کولری که اصلا کار نمیکرد رو از ما گرفت و به بهونه اینکه ببره درست کنه و اینکه خودش از اون شرکت زخم خورده هست و با ما میخواد از اونا شکایت کنه کولر رو برد. حالا هم اصلا دیگه نه جوابی میده و نه چیزی. ما هم بجز همون پیام ها و صحبت های واتساپ و صدا و پول هایی که واریز کردیم و نشونی اون شرکته چیزی نداریم یعنی فاکتوری نداریم‌ حالا من موندم و پولی که بابت 2 تا کولر خراب باید به این بنده خدا که کولر میخواست بدم. چیکار میتونم بکنم؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت عدم وجود مدارک امکان اثبات دعوی سخت است ولی با چند شاهد امکانپذیر میشود بهتر است از طریق پنل مشاوره تلفنی با من اقدام شود

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به مبالغ واریزی و شهادت مطلعین حق مطالبه استرداد وجه پرداختی یا شکایت در تعزیرات اقدام بفرمایید