مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دو نفر

با سلام، من یک واحد آپارتمان به متراژ تقریبی 85 متر در یک مجتمع 30 واحدی در تاریخ 92/02/01 (از روی خاک) از شخصی خریداری کردم و در تاریخ 94/02/02 از سوی فروشنده برای من تعیین واحد شد اما هنگام تحویل واحد فروشنده ملک را به شخصی دیگر در سال 97 فروخت. پس از شکایت بنده از فروشنده با حکم دادگاه حقوقی و حکم دادگاه تجدید نظر در سال 1400 به بنده تحویل داده شد و من در آنجا ساکن شدم.
از سوی دیگر شخصی دیگر در تاریخ 92/12/08 همین واحد را از فروشنده خریداری کرده که در تاریخ 93/12/08 برای او همین واحد تعیین شد که پس از شکایت در دادگاه حقوقی از فروشنده و سپس شکایت کیفری با عنوان تصرف عدوانی از شخصی که در سال 97 واحد را خریده دادگاه حکم به تحویل واحد به ایشان داده و در ادامه اجرای حکمش برای من حکم تخلیه آورده و اکنون بنده دادخواست اعتراض ثالث به دادگاه کیفری ایشان را دادم.
با این شرایط دادگاه حکم به مالک بودن چه کسی می دهد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
انچه ملاک ومناط اعتبار تاریخ تنظیم قولنامه بوده که با توجه به تاریخ قولنامه شما که مقدم بر تاریخ قولنامه شخص مذکور است مالکیت شما محرز می باشد مضافا اینکه شما با حکم قضایی نسبت به تصرف قانونی ملک اقدام کردید ومیتوانید با استناد به ارای صادره که بنفع شما صادر شده است وتقدم تنظیم قولنامه ادعای خودرا ثابت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
شما با حکم قبلی که دارید. دادگاه باید توجه کنه

یک وکیل

حكم به مالك بودن شخص داراي مبايعه نامه مقدم از بقيه خريداران

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با سلام انچه ملاک ومناط اعتبار تاریخ تنظیم قولنامه بوده که با توجه به تاریخ قولنامه شما که مقدم بر تاریخ قولنامه شخص مذکور است مالکیت شما محرز می باشد مضافا اینکه شما با حکم قضایی نسبت به تصرف قانونی ملک اقدام کردید ومیتوانید با استناد به ارای صادره که بنفع شما صادر شده است وتقدم تنظیم قولنامه ادعای خودرا ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پاسخ شما باید با بررسی مدارک و رای دادگاه داده بشود
جهت انجام مشاوره تماس بگیرید