مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دو نفر

با سلام
بنده یک قطعه زمین مسکونی را از مجموعه اراضی 1000قطعه ای به صورت مستقیم از مالک در بنگاه به صورت قولنامه سپس وکالت قطعی و انتقال سند مالکیت بنام خودم انجام داده ام و اکنون شخصی ادعا دارد من تقسیم نامه دارم مالک اولیه، زمین من را به شما فروخته است وحال مشخص شده مالک تعداد زیادی از قطعه های ان.مجموعه زمین را به چند نفر فروخته است.
اکنون من سند تک برگ دارم و طرف مقابل برگ تقسیم نامه از مالک اولیه به تاریخ قبل از معامله بنده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مستندات شما دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر طرف مقابل اثبات نماید که زمین قبل از شما به ایشان منتقل شده است سند شما ابطال می‌گردد و ایشان مالک می‌شود و شما می‌بایست به طرفیت آن شخص شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر طرف مقابل اثبات نماید که زمین قبل از شما به ایشان منتقل شده است سند شما ابطال می‌گردد

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

شما حقی بر این زمین ندارید و فقط میتوانید علیه فروشنده شکایت کنید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. در صورتیکه ایشان مالکیت اولیه خود را ثابت نماید و زمین قبل از شما به ایشان منتقل شده باشد سند مالکیت شما ابطال خواهد شد. شما میتوانید به فروشنده بابت غرامات و خسارات رجوع نمایید. و به قیمت روز ثمن پرداختی خود را دریافت کنید. دادخواست اعلام ابطال معامله و مطالبه ثمن به قیمت روز با جلب نظر کارشناس بدهید. قبل از هر چیز بهتر است مستندات پرونده شما بدقت بررسی شود. میتوانید مشاوره تلفنی بگیرید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر تاریخ تقسیم نامه قبل از تاریخ معامله شما باشد تحت شرایطی امکان ابطال سند شما وجود دارد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
ملاک مالکیت مقدم میباشد