مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دو نفر

با سلام
ملکی قولنامه ای خریداری نمودم که بعد از دو سال شخصی آماده و میگوید این ملک اوست و از پسر عمه خود که املاکی هست چهار سال پیش خریداری کرده ، و بنده نیز از شخص ثالثی خریداری نمودم ، طی پرس و جو معلوم شده آن شخص و کسی که بنده ملک را ازشون خریداری کردم هر دو به فاصله یک هفته قولنامه با کد رهگیری متفاوت دریافت کردند. با فروشنده تماس گرفتم میگن در جریان نبوده و الان من این وسط موندم نمی‌دونم چیکار باید بکنم ، آیا برم شکایت کنم چه شکایتی باید بکنم فروشنده میگه به من ربط ندارد و در جریان اینکه این ملک رو هم خودش خریده هم اون نفر چون شما نشستین حق با شماست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما ملک را در تصرف خود داشته باشید تا مدعی شکایت کنه ممکن است آنها تبانی کرده باشند تا زمین را از دست شما در بیارن.
اگر بعد از شکایت در دادگاه مشخص شد زمین متعلق به دیگری بوده شما می توانید علیه فروشنده با عنوان فروش مال غیر شکایت کنید و از طرفی می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن و مطالبه غرامت بدهید و طبق نظر کارشناس به نرخ روز پول زمین را از فروشنده بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید نسبت به فروشنده و ایادی ماقبل دادخواست بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل بر این است که شما فعلاً مالک هستید در صورتی که شخص معارض قراردادی سابق بر شما دارد می‌توانید علیه فروشنده مستقیم خود شکایت فروش مال غیر مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علیه فروشنده و ایادی ماقبل دادخواست تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست شکوائیه فروش مال غیر و کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید
و ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات نیازمند دادرسی است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم فعلا نیاز به اقدام حقوقی از جانب شما نمی‌باشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اقدامی از سوی شما نیست. اجازه دهید علیه شما طرح دعوی شود و پس از معین شدن مالک حقیقی، علیه سایر فروشندگان با عنوان فروش مال غیر طرح دعوی کنید. همچنین می توانید دادخواستی تحت عنوان اعلام بطلان معامله و استرداد ثمن پرداختی و مطالبه غرامت به نرخ روز تقدیم دادگاه نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید قرارداد ها و اسناد و مدارک بررسی شود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام موضوع لایدن بررسی دقیق شود. اگر مشهد هستید درخدمتم