مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبرداری

با سلام و خسته نباشيد
بنده ١ ماه پيش تعداد ٧ دستگاه لوازم برقي به مبلغ كل ٤٧ ميليون تومان از يه بنده خدايي خريداري كرده و تعداد ٣ فقره چك به ايشان در قبال اجناس پرداخت كردم
و ايشان تعداد ٩ دستگاه تحويلم دادن و شرط گذاشتيم كه طي ٢،٣ روز اجناس را تست كرده و از ٩ دستگاه براي خودم ٧ عدد جور كنم و اگه از يكي از دستگاه ها قطعه اي خراب بود از آن ٢ دستگاهه اضافه بندازم روش و آخر سر ٢ عدد به خودش مرجوع دهم
بعد از ٢،٣ روز بنده متوجه شدم كه همه ٩ دستگاهي كه بهم داده مشكل دارن و از ٩ دستگاهه تحويلي شايد ٢ فوقش ٣ تاش سالم در بياد
به فروشنده اعلام كردم و ايشان هم گفتند بيارشون به خودم
منم همه جنس هارو تحويلش دادم و از آنجايي كه با هم قبلا هم كار ميكرديم، بعد تحويل همه جنس ها گفتند چكها را خرج كرده ام و تا ٢٤ ساعت گرفته و ميدم به خودت و من قبول كردم
بعد زنگ زد و به دروغ ادعا كرد كه ٢ تا دستگاه رو كلا عوض كردي و قطعات من رو كه سالم بودم داخل دستگاه، باز و قطعات معيوب رو انداختيش روش. بعد از كلي مكافات، ديدم چكهام دسته اونه،گفتم اصلا ضررت هم گردن من،٢ تا رو كه ميگي خراب هستن و واست نيستن رو با همه چك هام كه امانت ان پيشت بيارشون بهم و منم پول ٢ تا رو نقد بدم و از اونجايي كه قصدشون كلاهبرداري بود و شغل منم جوريه كه اعتبارم خيلي مهمه و تو خودش فكر كرده اگه چك هاشو برگشت بزنم و به چند تا از همكاراش نشون بدم يا ١ بار با مامور برم مغازش واسه خاطره آبروش، حتما پول همه چكهارو ميده، ديگه رد ام كرد و همه چيز رو زد زيرش
رسيده يكي از ٣ تا چك واسه چند روز پيش بود كه برگشت زده و از دفتر قضایی واسه توقيف شكايت كرده
اينم بگم كه من پارسال از ايشون تقريبا ٣٠٠ ميليون تومن جنس خريده و از حساب خودم به حساب خودش انتقال زدم و واسه اون جنسهاي خريداري شده ام هيچ گونه رسيد يا فاكتوري دستش ندارم
به نظر شما دوستان گرانقدر بنده الان چگونه از حق خود دفاع و مطالبه بكنم؟
با تشكر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه اثبات کنید که قرارداد خرید اجناس فسخ شده و چکها نزد ایشان امانت بوده است ، حق شکایت کیفری خیانت در امانت دارید ، درغیراینصورت مساله حقوقی است و باید با طرح دعوی اعلام فسخ معامله و استرداد ثمن پرداختی و چک‌ها حق خود را مطالبه کنید .
موفق باشید

مینا احمدی

مینا احمدی :

شما بايد وجه چك ها را پرداخت بفرماييد و بصورت جداگانه از ايشان شكايت كنيد