مشاوره حقوقی رایگان - افراز

با سلام
پدر بزرگ من مالک دو قطعه زمین می باشد که یک قطعه آن با استعلام از جهاد کشاورزی ثابت شده ایشان مالک است و قطعه دوم در زمان طرح اصلاحات ارضی ایشان مالک این قطعه می شود ولی سند آن اشتباه صادر می شود و با اعلام اینکه سند اصلاح شد می توانید آن را دریافت کنید متاسفانه پدر بزرگ من فوت میکند و هیچ یک وراث اقدام به گرفتن سند نمیکنند . سوال من این است اگر پدر من به تنها بخواهد سهم خود را اثبات کند و افراز کند و با توجه به اینکه تامین دلیل هم بدون دادخواست نمی توان ثبت کرد دادخواست به همراه تامین دلیل با چه عنوانی باید مطرح شود ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به نظر اینجانب در این موضوع جای تامین دلیل نیست. بلکه می بایست تقسیم ماترک خواسته شود.