مشاوره حقوقی رایگان - رای عدم افراز در ملک مشاع

سلام وقت بخیر
در چندین رای باشکایت خواهان قاضی رای به عدم افراز ملک داده حتا تجدیدنظر هم رای عدم افراز داده .چندین مرتبه .حتا جهاد کشاورزی هم عدم افراز داده.ایا امکان داره باشکایت خواهان رای جدید بگیره
ی سوال دیگه برای اثبات مالکیت آیا در دست بودن ملک و نظریات مختلف کارشناس دادگستری از آباد کردن ملک و... استشهاد محلی که به دستور قاضی انجام وشهاد شهود زیاد در استشهاد توسط کارشناس دادگستری کافیست.
ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع اعتبار امر مختومه پیدا کرده است.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام اصولاً امکان طرح مجدد همان دعوی توسط همان خواهان وجود ندارد. در صورتی که ملک مزبور سابقه ثبتی ندارد امکان طرح دعوی اثبات مالکیت وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ جزییات موضوع میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود عدم افراز بعید است نتیجه دیگری حاصل شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده نتیجه قابل پیش بینی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی غیر قابل افراز بودن ملک ثابت و قطعی شده قابل طرح مجدد نیست
پاسخ سوال دوم هم مثبت است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابلیت امر مختومه پیدا کرده و مجددا قابلیت پیگیری ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اثبات مالکیت تخصصی است بجز وکلا افراد عام بهتر است ورود نکنند