مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک مشاع

عرض سلام و ادب و احترام

بنده مالک سه دانگ از شش دانگ ملکی هستم و چند نفر، مالک سه دانگ دیگر می‌باشند. آیا می‌توانم با درخواست افراز، فقط سهم خودم را از بقیه جدا کنم یا برای افراز، اجباراً سهم کلیه شرکا باید مورد افراز قرار بگیرد؟ (امکان افراز برای سایرین با توجه به ناچیز بودن سهم آنها مقدور نیست)

پیشاپیش از راهنمایی و لطف شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از اداره ثبت درخواست افراز کنید در صورت امکان انجام میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید از اداره ثبت درخواست افراز کنید در صورت امکان انجام میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قابل افراز باشد میتوانید سهم خود را جدا کنید.
از اداره ثبت اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که ملک قابل افراز باشد میتوانید از طریق اداره ثبت اقدام نماییددرصورت نیازبه راهنمایی کاملترمیتوانیدازطریق دادراه تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نظر اداره ثبت در این خصوص مهم می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورتی که ملک قابل افراز باشد از طریق اداره ثبت اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از اداره ثبت درخواست افراز کنید در صورت امکان انجام میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ملک مشاع قابل افراز باشد شما میتوانید فقط سهم خود را جدا نمایید و سهم سایر شما ، مشاع باقی بماند و باید به اداره ثبت درخواست افراز را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت جهت افراز اقدام نمایید