مشاوره حقوقی رایگان - مفروز نمودن یک قطعه زمین

سلام یک واحد مسکونی قدیمی مربوط به سه تا خواهر کهنسال میباشد که هرکدام دودانگ انرا دارند درحال حاضر تصمیم گرفتند عرصه کلی انرا که نزدیک به 1200 متر میباشد به سه قطعه مساوی ویک قطعه برای انجام هزینه ها مجزا وبرای ان ششدانگ بگیرند لطفا شروع کار را برایم توضیح دهید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر اسناد رسمی و شهرداری و ثبت پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق اداره ثبت گواهی افراز بگیرید و سپس از طریق شهرداری اقدام کتید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری و ثبت پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید
و توسط کارشناس ثبتی از ملک بازدید میشود تا مشخص گردد که آیا ملک قابل افراز است یا خیر

و کارشناس با توجه به طول و عرض و متراژ کل عرصه ، تعیبن خواهد کرد که آیا ملک قابل افراز است یا خیر

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

افراز املاک مشاع در صلاحیت اداره ثبت است باید به اداره ثبت املاک محل مراجعه نموده درخواست افراز دهند.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق اداره ثبت درخواست تفکیک نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید به یک نفر به حالت بدهید تا از طریق اداره ثبت این موضوع را برای شما انجام دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه ملک سند رسمی دارد تقاضای افراز را از طریق اداره ثبت محل وقوع ملک اقدام نمایید و چنان‌چه غیر قابل افزار شناخته شود از طریق مزایده به فروش خواهد رسید