مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به دونفر

سلام پدرم سال 95 ششدانگ آپارتمانی رو از یک آقايی خریدو وکالت فروش رسمی گرفت که ما الان ساکن اون هستیم، الان خانومه اون آقا اومده میگه سال 94 شوهرم سه دانگ آپارتمان رو به من داده و وکالت رسمی هم داره و البته‌ وکالت ایشون فاقد اثر انگشت شوهرشون‌ هست و امضای شوهرش در دو برگ وکالت متفاوت هست. اما استعلام گرفتم در سازمان املاک کشور ثبت شده.پدر من بازنشسته ارتش هست و کل زندگيش هست این خونه و ازش کلاهبرداری شده و اون آقا آه در بساط نداره که حتی بخواد خسارت‌ بده به ما. آیا حق ما پایمال میشه؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
به طور معمول ،هر مبایعه نامه ای که تاریخ آن مقدم باشد ،ملاک عمل خواهد بود ،اما در این مورد چون شخصی مقابل ،همسر فروشنده است ،احتمال تبانی جهت تضییع حقوق پدر شما وجود دارد و اگر تبانی برای بردن مالی که به پدر شما فروخته شده است اثبات شود ، هم فروشنده و هم همسرش به اتهام تبانی برای بردن مال غیر در حکم کلاهبرداری ،تحت تعقیب قرار میگیرند .
اگر تبانی در کار نباشد ،میتوانید با طرح شکایت فروش مال غیر ، فروشنده را تحت تعقیب قرار دهید و دادگاه علاوه بر صدور رای بر محکومیت آن مرد به تحمل یک تا هفت سال حبس تعزیری و جبران خسارت وارده ، معادل مالی که کلاهبرداری کرده هم او را جریمه میکند .
موفق باشید.