ابراهیم سرور

دارای سابقه پروانه وکالت از:

کانون وکلا

شماره پروانه:

29528

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی ارشد حقوق جزا وجرم شناسی

شهر:

شیراز

درباره من

وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی
وکیل شیراز
کارشناس ارشد حقوق جزاو جرم شناسی از دانشگاه شیراز
مشاوره و قبول وکالت در امور حقوقی،کیفری،خانواده و...
دارای دفتری حقوقی با کادری مجرب و متعهد ومتخصص از وکلا

سوابق


1350 - 1350

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره ها


1403/9/22
درخواست تایید قرارداد مالی و مطالبه خسارت دادرسی - سلام و ادب واحترام به وکلای فرهیخته و با مرام- یک پلاک ساختمانی در چهار طبقه و هشت واحد را با سازنده قراردادبستیم . سازنده به اینجانب پول بلاعوض نداد و سایر مالکین به اجبار به اینجانب با تهدید و ناله و نفرین فشار اوردند تخلیه کن سازنده توسط بنگاه به همه پول داده به شماهم می دهد. حال سازنده ملک را خراب کرده و بتن کف را هم ریخته و به دلیل بدهکاری فرار کرده و به کانادا رفته است. برای فسخ مالکین وکیل گرفتند و من به دلیل بیماری و هرینه باطری قلب و شغل خانه دار بودن هزینه را ندارم و گفتم خودم تکی شکایت می کنم. حال مالکین از اینجانب شکایت کرده اند برای اجبار در فسخ قرارداد با سازنده و مطالبه خسارت دادرسی.
حال راهنمایی فرمایید: ایا شکایت از من درست هست؟ وکیل ایشان هم جداگانه سازنده را به عنوان طرف اول و باز مرا به عنوان نفر دوم جزو خوانده آورده است . یعنی در دو دادخواست هم مالکین شکایت کرده اند و هم وکیل؟
راهنمایی فرمایید اولا چطور می توانم از خسارت دادرسی نجات یابم؟ در ثانی واقعاً اجبار هست که من هم از سازنده شاکی شوم؟ مگر نه اینکه هر تصمیمی دادگاه برای فسخ بدهد شامل حال من هم می شود؟

آیا برای فسخ قرارداد مالی هشت نفر مالک با سازنده ساختمان کل هشت مالک باید امضا کنند یا یک نفر می تواند امضا نکند؟
با توجه به توضیحات شما، در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده موارد زیر قابل بررسی است:

1. شکایت مالکین از شما

شکایت مالکین علیه شما (برای اجبار به فسخ قرارداد و مطالبه خسارت دادرسی) ممکن است در این شرایط مطرح شود:

ادعای عدم همکاری شما: اگر سایر مالکین مدعی باشند که شما مانع اقدامات قانونی مشترک شده‌اید.

مسئولیت تضامنی: اگر دادگاه تشخیص دهد که برای پیشبرد پروژه لازم است تمام مالکین در فسخ قرارداد شرکت کنند.


2. آیا باید شما هم شاکی شوید؟

ضرورتی ندارد شما حتماً شاکی باشید؛ زیرا هر حکمی که دادگاه درباره فسخ قرارداد دهد، شامل حال تمام مالکین می‌شود. اما اگر بخواهید به حقوق خود دست یابید (مثلاً خسارات یا سهمی که سازنده پرداخت نکرده)، بهتر است خودتان نیز شکایت کنید.

3. خسارت دادرسی

برای نجات از خسارت دادرسی:

اگر مالکین نتوانند اثبات کنند شما مانع جدی بوده‌اید، ادعای آنها ممکن است رد شود.

می‌توانید در دفاعیات خود بیان کنید که اقدام مالکین (فسخ) به نفع شما نیز هست و مخالفتی نداشته‌اید.


4. فسخ قرارداد با سازنده

برای فسخ قرارداد با سازنده، نیاز به توافق همه مالکین نیست، اما اگر قرارداد به‌صورت مشاعی یا با رضایت همه امضا شده باشد، ممکن است دادگاه حضور تمام مالکین را لازم بداند.

پیشنهادات:

اگر توان مالی ندارید، از معاضدت قضایی (وکیل رایگان) استفاده کنید.

در دادگاه اعلام کنید که موافق فسخ هستید و مخالفتی ندارید.

اگر مالکین مدعی هستند، دفاع کنید که اقدامات شما مانع نبوده و فسخ شامل حال شما نیز می‌شود.

برای پیگیری سهم و خسارات خود، در صورت امکان دادخواست جداگانه دهید.
1403/9/22
دریافت سند تک برگ ملک - سلام
من یه زمینی میخوام بخرم که قولنامه از سند مادر و نقشه یو تی ام قابل استعلام میگه داره با داشتن چنین اسنادی میشه با خیال راحت معامله کرد و آیا میشه براش سند تک برگ گرفت و برای گرفتن سند تک برگ چه چیزهایی لازمه که از خریدار بگیرم و منظور از قولنامه از سند مادر چیست
سلام
قولنامه از سند مادر به معنای توافق برای خرید بخشی از زمین است که از سند مادر اصلی تفکیک شده است. برای خرید امن:

1. بررسی صحت سند مادر: به اداره ثبت مراجعه کنید و سند را استعلام کنید.


2. نقشه یو تی ام: اطمینان حاصل کنید زمین دقیقاً با سند و قولنامه مطابقت دارد.


3. تفکیک رسمی: زمین باید توسط اداره ثبت تفکیک و مجوزهای لازم اخذ شده باشد.


4. گرفتن سند تک‌برگ: مدارک لازم شامل سند مادر، قولنامه، نقشه یو تی ام، مدارک هویتی، و استعلام‌های مربوطه از شهرداری و ثبت است.
1403/9/16
توقف کسر یک چهارم مهریه و تبدیل به مثلا سالی یک عدد سکه - با سلام بنده حدود7 سال ک مهریه داره بصورت کسر یک چهارم از حقوقم به خانمم داده میشه الان من دوسال هست ازدواج کردم و یک بچه دارم توقف کسر یک چهارم مهریه و تبدیل به مثلا سالی یک عدد سکه امکان داره ک درخواست بزنم؟
با سلام،
شما می‌توانید درخواست تغییر شرایط پرداخت مهریه خود را از دادگاه بدهید. بر اساس قانون، در صورتی که پرداخت مهریه به صورت قسطی (کسر از حقوق) برای شما دشوار باشد یا شرایط تغییر کرده باشد، ممکن است دادگاه درخواست شما را برای تغییر نحوه پرداخت بررسی کند.
درخواست شما برای تبدیل پرداخت ماهیانه به پرداخت یک سکه به طور سالانه (مثلاً یک سکه در سال) بستگی به شرایط خاص پرونده و نظر قاضی خواهد داشت. قاضی می‌تواند با توجه به وضعیت مالی شما، درآمد، نیازهای خانواده و شرایط خاص دیگری که مطرح می‌کنید، تصمیم‌گیری کند.
1403/9/16
تغییر نام - اسم پسر من محمدمهدی هست میتونم به محمدامین تغییر بدم؟
بله، شما می‌توانید نام فرزندتان را از محمدمهدی به محمدامین تغییر دهید، در نظر داشته باشید که درخواست تغییر نام باید دلایل موجهی داشته باشد. در صورت عدم وجود دلایل قانونی موجه، درخواست شما ممکن است رد شود. معمولاً تغییر نام‌های دینی و متداول مانند محمدمهدی به محمدامین مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بهتر است با ارائه دلایل منطقی و مستند، درخواست خود را پیگیری کنید.
1403/9/16
احداث درب خودرو در دور برگردان با مجوز - با سلام .بنده در بهمن ماه 1402 قصد احداث درب در دور برگردان داشتم که با مخالفت همسایه مواجعه شدم که شما حق احداث درب در دور برگردان ندارید اگه این احداث صورت گیرد من از شما شکایت میکنم .بنده نیز با مراجعه به شهرداری و بررسی پرونده اعلام نمودند که همسایه شما شکایت نموده و مخالفت کرده و شما چون پایان کار گرفتی در حیطه ما نیست بایستی از طریق راه و شهرسازی مجوز اخذ بشه که متن نامه به این صورت باتوجه به اینکه همسایه آقای ...شاکی می باشد در خصوص احداث درب در دور برگردان نظریه کارشناسی اعلام که آیا مانعی دارد یا خیر در این راستا اداره راه و شهرسازی بعد از یک هفته کار کارشناسی اعلام نمود برابر نقشه تفصیلی و طرح جامه شهر ...احداث درب خودرویی در دور برگردان بلامانع می باشد . بنده نیز جوابیه به شهرداری محل آورده و شهردار منطقه هم اعلام نمود با توجه به صدور مجوز احداث درب انجام دهید .که بنده در بهمن ماه 1402 احداث درب انجام و خاتمه یافت . تا اینکه بعد گذشت سه ماه بعد همسایه دوباره اقدام به شکایت از بنده در دادگاه کیفری به اتهام مزاحمت ملکی و ممانعت از حق نمود که پس از گذشت حدود چهار ماه قرار منع تعقیب برای بنده صادر و پرونده مختومه شد . تا اینکه دوباره پرونده رو از طریق طرح در ماده 100 شهرداری (با توجه به عدم صلاحیت )بدون اطلاع بنده و بدون اعلام اخطار تشکیل و رای به مسدود نمودن درب صادر و مجددا بنده اعتراض و در کمیسیون تجدید نظر دوباره رای به ضرر بنده صادر شد .حال با توجه به مختومه شدن پرونده در مرجع قضایی چرا شهرداری باید پرونده مذکور دوباره با توجه به نفوذی که طرف داره در ماده 100 مطرح بشه و رای بر علیه بنده صادر شود . البته یه نکته نامبرده در شهریور 1403 نامه نقض مجوز من از اداره فنی استانداری و اداره راه و شهرسازی مبنی بر غیرمجاز بودن احداث تسلیم مرجع قضایی نمود ولی پرونده منع تعقیب و مختومه شد . حال این سوال هست با توجه به قضایی بودن پرونده و مختومه شدن آیا طرح دوباره آن در ماده 100 شهرداری دارای صلاحیت بوده یا غیر؟ و راهکار لازم با توجه به اینکه من مجوز در بهمن ماه 1402 گرفتم و همان موقع احداث درب انجام دادم و طرف مقابل در شهریور ماه 1403 نامه نقض مجوز من گرفته چیست ؟با تشکر فراوان
با سلام و احترام،

در خصوص سوال شما، چند نکته حقوقی مهم وجود دارد که به آنها اشاره می‌کنم:
صلاحیت شهرداری برای طرح پرونده در ماده 100 فقط در صورت تخلفات جدید یا نقض مقررات شهری است. اگر اقدام شما مطابق با مجوزهای قانونی و پایان کار بوده باشد، شهرداری باید به این مجوزها احترام بگذارد و صرفاً بر اساس مقررات ماده 100 رای صادر کند.
از آنجا که شما مجوز احداث درب از اداره راه و شهرسازی در بهمن ماه 1402 دریافت کرده‌اید، این مجوز تا زمانی که به صورت رسمی از سوی مراجع قضایی یا اداری نقض نشود، معتبر است.
نامه نقض مجوز که در شهریور 1403 دریافت کرده‌اید، باید به دقت بررسی شود. اگر این نقض در مراجع قضایی (دادگاه یا سازمان‌های ذی‌صلاح) تأیید نشده باشد، به‌طور معمول نباید تاثیرگذار باشد. در غیر این صورت، باید بررسی کنید که این نقض در چه زمانی و تحت چه شرایطی صادر شده است و آیا تاثیری بر وضعیت قانونی شما دارد یا خیر.
راهکارها و اقدامات پیشنهادی:
شما می‌توانید به کمیسیون تجدید نظر شهرداری اعتراض کرده و اعلام کنید که پرونده قبلاً در دادگاه کیفری مختومه شده و شما دارای مجوز قانونی از اداره راه و شهرسازی برای احداث درب بوده‌اید. به علاوه، باید تاکید کنید که نقض مجوز در شهریور 1403 از سوی طرف مقابل، در مرجع قضایی تایید نشده است و بنابراین باید تصمیمات شهرداری طبق قوانین و مقررات قبلی اتخاذ شود.
اگر شهرداری همچنان اقدام به مسدود کردن درب کند، شما می‌توانید از طریق دادگاه حقوقی و با استفاده از مجوزهای قانونی خود از جمله مجوز صادر شده از اداره راه و شهرسازی، اعتراض کرده و از ادامه روند اجرایی جلوگیری کنید.

ارتباط با من


ایمیل:

ebrahimsarvar.lawyer@gmail.com

آدرس:

شیراز،فلکه شهرداری،خیابان پیروزی،کوچه یک،ساختمان وکلا،واحد 7

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.