مشاوره ها

خانه مشاوره ها

-
1405/4/17
قانون داشتن مرغ و خروس در خانه ویلایی سلام ما در حیاط منزل ویلایی مرغ وخروس نگهداری میکنیم ودر حیاط برای خود هستن ودر قفس نگهداری نمیشوند همسایگان مجاور ما که آپارتمان سکونت دارند اعتراض صدای آنها را در صبحگاه دارند تقاضا دارم به من مشاوره رایگان دهید با تشکر

درود بر شما ؛ 

بابت مزاحمت صوتی می توانند شکایت کنند .

موفق باشید. 

1405/4/17
ارایه اصل سند تجدید سلام من بابت مهریه اقدام کردم و جلسه اول دادگاه تموم شد و بعد گفتن منتظر پیامک باشید ولی در سامانه ثنا که روند پرونده رو نگاه کردم نوشته بود برای ارایه اصل سند تجدید به وقت نظارت به تاریخ 5/24تغییر کرده این ینی چی؟ ینی عقد نامه را می خواد؟ آخه جلسه اول عقد نامه نشون دادم پس منظورش چیه

درود بر شما؛ 

منتظر باشید ابلاغ می شود. 

موفق باشید. 

1405/4/17
ساخت و ساز خارج از محدوده طرح هادی سلام یه زمین دارم 20 متر با روستا فاصله داره که قبل از طرح هادی پروانه ساخت گرفته بودم ولی نساختم الان که رفتم بنیاد میگه خارج محدوده حساب میشه و پروانه ساخت نمیدن چیکار باید بکنم سند هم ندارم ولی احراز مالکیت کردم توسط دهیاری و استشهاد محلی

درود بر شما ؛ 

در همان زمان می بایست می ساختید .

موفق باشید. 

1405/4/17
پرداخت دیه از طرف بیمه درود و مهر
میخاستم بدونم زمانی ک در بیمه پرونده تشکیل میشه(مدارک کامل کامل با حکم دادگاه) زمانی ک‌مقدار دیه بالاست (توی اباغیه نوشته بود پرداخت تا 2سال قمری )
بیمه چقدر طول میکشه ک پرداخت کنه؟
آیا زمان‌مشخصی داره ؟
الان 23 روز گذشته ولی هنوز هیچی!

درود بر شما ؛ 

تا ۲ سال قمری  

موفق باشید. 

1405/4/17
گرفتن حکم خلع ید یا دستور تخلیه آپارتمان با سلام و درود

اینجانب یک مجتمع 6 واحده را به یک شخص حقیقی سال گذشته ( 1404 ) اجاره دادم و پایان قرار داد چند ماه دیگر میباشد ( قرارداد رسمی وثبت شده و دارای کد رهگیری در سامانه خودنویس،میباشد ) .
با توجه به شرایط و مبلغ قرارداد جاری اصلا تمایلی به تمدید قرارداد ندارم و تنها درصورت شرایط جدید متفاوت و نرخ به روز حاضر به ثبت قرارداد جدید با ایشان که مدیر عامل یک شرکت بوده و مجتمع را جهت خوابگاه پرسنل شرکت خود اجاره کرده هست می باشم .
متاسفانه در قراداد جاری ذکر نشده که مجتمع 6 واحدی برای استفاده خوابگاه میباشد( اما در پیش نویس قرارداد اجاره مهر شرکت در کنار امضا و اثر انگشت مستاجر ثبت شده و تمام مبلغ ودیعه از حساب شرکت ایشان به حساب موجر یعنی اینجانب واریز شده است اما در قرارداد ثبت شده در سامانه خودنویس اسمی از شرکت و عنوان حقوقی ایشان نمی‌باشد ) .

اکنون با توجه به بخشنامه سران قوا که سقف افزایش اجاره را 25 درصد تعیین نموده اوضاع بسیار برای اینجانب بد و برای مستاجر مطلوب میباشد .

چگونه می‌توانم با توجه به شرایط ذکر شده اقدام به گرفتن دستور تخلیه و مجبور کردن شخص مستاجر به ثبت قرارداد جدید نمایم .( با توجه به اینکه شخص مستاجر مدیر عامل شرکت میباشد و محدودیت های قانونی و تحت نظارت سایر اعضای هیات مدیره که نماینده سهامداران و ذی نفعان شرکت میباشد احتمالا برای افزایش بیش از 25 درصد جهت تمدید قرارداد مقدور نخواهد بود).
آیا با توجه به قوانین جاری و بخشنامه سران قوا و موارد مستثنی این بخشنامه آیا اینجانب می‌توانم با انتقال بخشی از سهم واحدها ( مثلا 3 دانگ از سند هر یک از 6 واحد ) یا انتقال سند 3 واحد از 6 واحد به نام همسرم اقدام به عدم تمدید قرار داد و گرفتن دستور تخلیه و یا خلع ید ملک مشاع نمایم ؟؟

درود بر شما ؛ 

در فرض سوال خیر 

موفق باشید .

ارتباط با من


ایمیل:

mhp7554@gmail.com

آدرس:

تهران - فلکه دوم صادقیه

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.