امین جلیلوند
وکیل 1
1401/10/11
شکایت کلاهبرداری آسان ولی.....

شکایت کلاهبرداری آسان ولی.....


در موارد متعدد دیده شده که افراد بعد از اینکه مال و اموال غیر منقول خود را از دست می دهند پناه به شکایت کیفری می برند بهترین راه حل را در شکایت کیفری می بینند و آن هم کلاهبرداری، صورتی که در خیلی از موارد بهتر است به جای شکایت های کیفری مانند کلاهبرداری از دادخواست حقوقی استفاده کنیم هرچند زمان برتر است  ولی باید دید کدام یک موثرتر است.

 کلاهبرداری ارکان متفاوتی دارد که باید سه رکن اصلی آن در شکایت لحاظ شده باشد و اثبات شود در واقع سه رکن اصلی دارد که باید اثبات شود اگر یکی از آنها اثبات  نشود کلاهبرداری نیست، بلکه بتوان با عناوین دیگر مانند سرقت، خیانت در امانت یا تحصیل مال ازطریق نامشروع شکایت را پیگیری کرد.

 ولی بهترین راه حل این است که در ابتدای امر بررسی کامل و جامعی انجام شود تا به این نتیجه رسید که شکایت کیفری مطرح کنیم یا دادخواست حقوقی دهیم.

شکایت های کیفری علی الاصول زمان کوتاه تری را طی می‌کنند ولی پیگیری بیشتری را می‌طلبد.




0
( 0 ) 0.0
نظرات

بیشتر بخوانید


در تاریخ 1403/9/2
حکم جلب به مفهوم عامیانه یعنی بازداشت یک فرد. ولی چه زمانی میتوانیم حکم جلب شخصی را بگی... [ادامه مطلب]
در تاریخ 1403/8/29
ابطال یک معامله چیزی نیست که به راحتی انجام شود ولی این به این معنی نیست که اصلا امکان ... [ادامه مطلب]

ارتباط با من


ایمیل:

amynj2139@gmail.com

آدرس:

کرج.چهارراه هفت تیر

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.