مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک مشاع

سلام. زمینی به صورت شراکت (مشاع) خریداری کردم. چند ماه هست از شریکم خواستم برای مشخص کردن سهم هر کدام برای گرفتن سند اقدام کنه. اما ایشان همکاری نمی کند. راهکار چیست؟ با تشکر.

پاسخ ها :

زاده شوشتری شیما یوسف

زاده شوشتری شیما یوسف :

استان :

سلام جهت ارائه پاسخ با من تماس بگیرید 09399879606

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند مشاعی دارید میتوانید از اداره ثبت محل درخواست افراز بدید، اگر سند نداری از مالک قبلی وکالت بگیر وبرو سند مشاعی بگیر بعد افراز بعد اگر افراز نشد فروش مال مشاع