مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین شریکی و ساخت

باسلام
بنده زمینی را با شریکم خریداری کردم با سهم برابر هرکدام 50 درصد.
در این زمین بدون نوشتن قرارداد ساخت یک 2طبقه ساخته ایم ولی بطور دقیق مشخص نیست هر کدام از ما چقدر در ساخت هزینه کرده ایم. (بخشی از هزینه های ساخت یادداشت نشده است و فاکتور ها موجود نیست)
حال شریک بنده به مدت یکسال است در طبقه همکف نشسته و زندگی میکند. طبقه بالا خالی است. بنده هم تصمیم فروش دارم و شریک من حاضر به فروش نیست . از آنجا که هزینه ساخت مشخص نیست نحوه تقسیم این دو طبقه چگونه است و چگونه باید سهم خود را بفروشم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه تنظیم نمایید تا مورد شما برسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مطابق توافق خود و یا اورده های خود شریک هستید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است شما نیز طبقه بالا را تصرف کنید و نسبت به رفع اختلاف اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به اسناد و مدارک مربوطه دارد و توافقات حاصله

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دستور فروش ملک‌مشاع دهید البته شریک شما حق شفعه خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، هر کدام از شرکا نسبت به تمام دو طبقه ، مالکیت مشاعی خواهند داشت و

و در املاک مشاعی ، بدون اجازه
سایر شرکا ، امکان فروش مال مشاعی وجود نخواهد داشت

شما باید ابتدا با توافق ، خانه را تفکیک نمایید و بعد از افراز و مشخص شدن سهم هر کدام از شرکا امکان فروش وجود خواهد داشت

و شما میتوانید دادخواست خلع ید را به طرفیت شریک اقامه نمایید و ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون هر کدام از شرکا ، مالکیت مشاعی در تمام ساختمان خواهند داشت و

و در املاک مشاعی ، بدون اجازه شریک مشاعی ، امکان فروش و انتقال وجود نخواهد داشت و ...

شما میتوانید دادخواست خلع ید را
به طرفیت شریک اقامه نمایید
و حکم خلع ید صادر خواهد شد ولی خود شما هم حق تصرف
نخواهید داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما ابتدا باید پایانکار از شهرداری بگیرید بعد صورتمجلس تفکیکی بگیرید بعد سند بگیرید بعد بفروشید، اگر شریک راصی نمیشه این کارها را بکنید دادخواست افراز و فروش ملک مشاع را بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ملک سند رسمی دارد دستور فروش ملک مشاع را از دادگاه بخواهید .
اگر مدرکی برای سهم بیشتر از 50 درصد ندارید به تساوی وجه مزایده بین شما تقسیم می گردد