مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم و یا افراز ملک مشاع

با عرض سلام و احترام: مقداری زمین کشاورزی داریم که با وراث عمویم کنار هم هستیم ، هر کدوم هم به یک مقدار سند مشاعی داریم ، اما اون ها نسبت به سهم خودشون زمین های بیشتر و بهتری رو برداشتند ، میخواستم ازشون شکایت کنم ، میخواستم بپرسم که چه شکایتی باید مطرح کنم که به نتیجه برسم ؟ و زمین ها رو هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ کمیت درست و بالمناصفه تقسیم کنیم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست تخصصی تنظیم گردد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هرکسی مالک اموال خود یا اموالی که به او به ارث رسیده است می‌باشد

اگر شخصی اموال شما را به نوعی تصرف کرده است امکان مطالبه حق برای شما وجود دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قابل انجام است ولی باید مدارکتان بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به مدارکی دارد که ارایه کرده اس. تا دفاع مسجلی انجام شود و با گفتگوی متقابل راهنمایی شوی.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبلاً تقسیم نشده باشد و مشاع باشد می توانید دادخواست تقسیم بدهید.
البته اگر قابل تقسیم نباشد باید درهوا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار دقیق قضایی نیاز به بررسی جزئیات تصرف اراضی است
اگر تمام اراضی مشاع باشد شما می توانید دادخواست رفع تصرف عدوانی از اراضی مشاع را مطرح نمایید
و ..

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. شما می توانید دادخواست دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه زمین‌های آنها بهتر است دلیلی بر شکایت شما نیست مگر اینکه اثبات مالکیت به املاک تحت تصرف آنها نمایید