مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زوجه پس از فوت همسر

با سلام. شوهر من به تازگی مرحوم شده و چیزی به نام من نکرده بود در زمان حیاتش. الان که انحصار وراثت شده چیزی به من نرسیده و خونه ای توش زندگی میکردیم هم به ورثه رسیده. از کارشناسان عزیز تقاضا دارم منو راهنمایی کنن که غیر از مهریه که اونم مبلغ ناچیزیه دیگه چه حقوقی رو میتونم مطالبه کنم. باتشکر.

پاسخ ها :

رقيه  غفوري كوچكسرائي

رقيه غفوري كوچكسرائي :

استان :

سلام شما هم ورثه ان مرحوم محسوب میشوید و در ماترک نامبرده سهم دارید،مگر اینکه نامبرده در طول حیات خویش جمیع اموال خویش را به دیگران انتقال داده باشن،در غیر این صورت شما هم میتوانید تقاضای تقسیم ترکه کنید