مشاوره حقوقی رایگان - اعیان

اگر در سندی قید شده باشه به استثنا ثمنیه اعیانی آیا زوجه از عرصه هم ارث مییرد یا فقط همان اعیان؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه در سند ازدواج آمده است قابل مطالبه می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
طبق قانون زوجه از عین اموال منقول و قیمت اموال غیرمنقول عرصه و اعیان
ارث خواهد برد
و اگر ورثه حاضر نباشند قیمت اموال غیرمنقول را به زوجه پرداخت نمایند زوجه میتواند درخواست بدهد که سند مالکیت 1/8 از مال را به اسم ایشان تنظیم نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر آنچه در سند آمده ملاک عمل می باشد