مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه زوجه

باسلام
ارثیه زوجه فوت شده که صاحب فرزند نمیباشند اما همسر دائمی ایشان در قید حیات هستند ب چ صورت تقسیم میشود؟
ایا ب پدرمادر ایشان هم ارث میرسد یاخیر؟
یا اگر در صورت زنده نبودن پدرومادر کلیه ترکه ایشان ب همسرشان خواهد رسید یا با خواهر و برادرانش تقسیم خواهد شد؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

در صورتی که خانمی فوت کند و متاهل باشد و فرزند نداشته باشد به میزان نصف اموال ایشان به همسرش می‌رسد و بقیه اموال بین وراث دیگر تقسیم می‌شود. اگر خانم ورثه‌ دیگری غیر از آقا نداشته باشد همه اموال ایشان به اقا می‌رسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زوجین فرض بر هستند
مابقی بین پدر و مادر تقسیم می‌شود