مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث دختر

با سلام. چند تن از آشنا ها به بنده گفتن که وارث دختر از اراضی کشاورزی هیئتی ارث نمیتواند ببرد و ارثی از اراضی کشاورزی بهش تعلق نمیگیرد آیا این گفته درست است؟
اراضی کشاورزی برای منطقه شوش استان خوزستان هستن. اگر عزیزی از استان خوزستان اطلاع دارد، لطف بنده را راهنمایی کند.
بنده خواستم شکایت کنم و از راه قانونی حق الارثم را بگیرم. پدرم فوت کرده و 12 هتکار زمین کشاورزی هیئتی دارد که 6 تا دختر هستیم و 2 برادر که 4 تا از دختر ها سهم ارث خود را بخشیده اند. من و دیگر خواهر سهم ارث مان را از زمین ها میخواهیم و برادر های ما ارث مان را نمی دهند و می گویند از طریق قانون اقدام کنید.

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
آن زوجه است که از زمین ارث نمیبرد ولی از قیمت آن میبرد
اما در مورد دختر چنین ممنوعیتی نبوده و از تمام ماترک ارث خواهد برد