مشاوره حقوقی رایگان - حق الارث

سلام. وارثان یک متوفی 3نفر پسر و 3 نفر دختر و همسر او میباشند. حال از دارایی و اموال چه کسری یا چند درصد از مال به یک دختر ارث میرسد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اولا به همسر یک هشتم به پسرها دو برابر دخترها یعنی اگر یک هشتم همسر را کسر کنید می بایست اموال را نصف کنید که پسر دوبرابر می برد و بین انها به تساوی تقسیم می شود مابقی برای دختران است که به تساوی می رسد یعنی باید باقیمانده را تقسیم بر سه کنید تا سهم یک دختر مشخص شود

عبداله رجبی کرین

جناب آقای عبداله رجبی کرین :

سلام همسر یک هشتم از کل سه پسر را دو دختر حساب کن می شود 6 دختر و بعلاوه سه دختر 9 دختر بعد از کسر ثلث اموال پدر ما بقیعد از کسر سهم همسر یک هشتم ما بقی را تقسیم تعداد دختر کنید بعد دو تا به پسر و یک به دختر مشکل چنین حل مشود

عبداله رجبی کرین

جناب آقای عبداله رجبی کرین :

سلام
در خصوص سئوال چنین است یک هشتم مادر همسر
می ماند ما بقی اموال
سه پسر را شش دختر د رنظر بگیرید و بعلاوه سه دختر می شود نه دختر کل اموال را تقسیم بر نه نفر بکنید سهم هر دختر مشخص می گردد
دو سهم به پسر و یک سهم ما دختر مشکل حل میشود دیگر نیازی به کسر نیست ولی باید دیون متوفی داده بشود

عبداله رجبی کرین

جناب آقای عبداله رجبی کرین :

سلام سه فرزند پسر را 6 نفر حساب کن و سپس دخترها به وی اضافه کن بعد تقسیم نما اول حق همسر در یک هشتم را از کل ترکه خارج کنید معلوم میشود