مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ملک با دستنوشته

سلام بعد از فوت پدر خانم بنده متوجه شدیم که ایشان پنج سال قبل موقع رفتن یه کربلا یک نامه دستی تهیه کردند و مغازه ای را به سه پسر خود واگذار کردند و پسران الان بعد از فوت ایشان نامه را اعلام کردند آیا این عمل قانونی است یا خیر و اینکه دختران دیگر در آن مغازه سهمی ندارند؟؟؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
اگرمقصودتان ازنامه وصیت نامه هست تا یک سوم یا دودانگ مغازه معتبرهست و برای چهاردانگ اگروراث دیگرقبول نکنند معتبرنیست .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی دارد که متن نامی چه باشد اگر صلح باشد معتبر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
بستگي به مفاد آن دارد
اگر صحت داشته و جعلی نباشد نباشد.

الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد مگر تحت شرایطی خاص