مشاوره حقوقی رایگان - نشت آب به خانه همسایه

سلام. بنده یک واحد اپارتمان جنوبی دارم که طبقه همکف آن به دلیل همجواری دستشویی با خانه همسایه باعث نشت شده و البته سطح شیب دار کوچه باعث شده که ما یک متر و نیم حیاط خونه رو کف پر کنیم و همین باعث شد تا یک متر از خانه همسایه دقیقا پایینتر از خانه ما باشد. همسایه در زمان ساخت چندین بار بهشان تذکر دادم که بیاد دیوار پشت خونه خودش رو سیمان کاری و ایزوگام کنه که نکرد و متاسفانه همین کارش باعث شده رطوبت وارد خانه ایشان بشه و الان هم شاکی شده. آیا بنده میتوانم با توجه به این که ایشان خانه خودش رو عایق نکرده و شیب زمین هم در نظر بگیرم از خودم دفاع کنم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

خسارت نشتی آب به خانه همسایه نشتی سرویس بهداشتی به خانه همسایه شکایت به دلیل نشتی از سرویس بهداشتی نشتی آب