مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشتی آب

سلام تو واحد من لوله آب کف آشپزخانه ترکیده و بدون این که من در جریان باشم و بودن این که چیزی قابل رویت باشه از دید چشم واحد پایینی هم مستاجر داشت خونه نبود و چند روز نشتی ادامه دار شد بعد چند روز که مستاجرش اومد خونه به من خبر دادن و من بلافاصله تعمیر کردم الان واحد پایینی مدعی شده که من باید گچ سقفش رو به همرا کابینت های آسیب دیده رو درست کنم آیا خسارت وارده واحد خسارت دیده بر عهده من هست یا واحد پایینی . با این که دیر بهم اطلاع داد و جلوگیری نکرد از حداقل خسارت وارده . ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تامین دلیل نمایید
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا دادخواست متناسب مطرح گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید درخواست تامین دلیل کنید تا موضوع به کارشناسی ارجاع شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع می‌بایست ابتدا کارشناسی شود از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست تامین دلیل دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به رفع خسارت هستید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سعی کنید مسالمت امیز تمام شود وگرنه میبایست تامین دلیل کنید کارشناس نظر دهد بعد اقامه دعواکنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بر عهده شماست در صورت شکایت با نظر کارشناس تعیین می شود .
بهتر است توافق کنید .
موفق باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت طبق نظر کارشناس قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر نشتی لوله ، از لوله اختصاصی واحد شما بوده است شما مسئولیت حقوقی پرداخت خسارات را خواهید داشت