مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه بدون امضا و صرفا با اثر انگشت

درود به تمامی زحمت کشان سایت خوب دادراه.
یه سوال داشتم می خواستم موردی رو مطرح کنم که در اون شخصی با شخصی دیگر معامله یک مورد زمین می کند و قرارداد فروش نامه عادی رو می بندن که در آن فروشنده از امضای قرارداد به بهانه نداشتن سواد خودداری می کند و فقط زیر قرارداد اثر انگشت می زند. و مدتی ادعا می کند که قرارداد رو امضا نکردم و قرارداد بدون امضا معتبر نمی باشد. درضمن قرارداد بدون حضور هیچ شاهدی بوده و فقط بین فروشنده و خریدار بوده‌
می خواستم ببینم که ایا ادعای این شخص درست هست به لحاظ قانونی یا خیر؟
با تشکر.

پاسخ ها :

فرزانه طباطبايي فخار

فرزانه طباطبايي فخار :

خیر صرف انگست زدن هم کفایت میکنه

یک وکیل

باسلام؛بر اساس مفاد ماده ١٠ و مواد ١٩٩ به بعد از قانون مدنی و مفاد ماده ١٣٠١ قانون مدنی اصولاً هر نوع توافق و قراردادی فیما بین دو طرف بعنوان طرفین معامله یا قرارداد در کمال میل و رضایت و با آزادی اراده و بدون اجبار و اکراه مبادرت به انعقاد عقدی می‌نمایند و امضای هر فرد در ذیل هر نوشته ای علیه امضاء کننده قابل استناد است. و چنانچه این عقد تحت شرایط صحیح قانونی منعقد شده و بدون اجبار و اکراه و در کمال قصد و رضا انجام شده باشد، و در واقع بنحو صحیح و مطابق شرایط قانونی منعقد شده باشد. علیرغم ادعای مطروحه معامله فی‌مابین در دادگاه قابل اثبات است. «در صورت نیاز به مشاوره یا وکیل میتوانم در خدمت باشم».