مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام. ملک موروثی 5250 متری در مازندران است. پدر فوت نموده است. قرار شد کشت و زرع شود. از 11 وارث 9 وارث با نوشتن تفاهم نامه و نقشه فیزیکی و مکانی برای زمین در طبیعت (به صورت فیزیکی) کلا 3880 متر اقدام نمودند و منجر به این شد که 4 وارث اقدام به فروش و یک وارث اقدام به ساخت و بقیه اقدامی ننمودند. چون خریدارن در هنگام خرید فکر کردند تفاهم نامه را همه ورراث امضا نمودند ملک مشاع با جانمایی توسط وراث فروخته شد و ضمنا در زمان ساخت اولیه منزل توسط یکی از وراث، اخطار عدم ساخت داده شد و صورتجلسه دادگاه و پاسگاه ضمیمه پرونده می باشد. دادگاه می گوید خلع ید برای صاحبان جدید که سهم را خریدند را باید در دادخواست ذکر می نمودی. من مراودت و شکایت از صاحبان جدید ندارم از وارثین دارم که بدون رضایت من و خواهرم ملک را با جانمایی فروختند و همچنین متراژ در سند با متراژ زمین در طبیعت تطبیق نداشته و این خود عدم تمکین به ملک قانون در ملک مشاعی را رقم می زند. خواهش میکنم
1- اعتراض به حکم جایز است؟
2- اگر حالت افراز به ثبت بدهم با توجه به این که ملک در حوزه شهری و باید در سیطره و قوانین شهرداری باشد با توجه به ساخت منزل و یا چهار دیواری فروخته شده به افراد غیر و عدم تطبیق متراژ در سند با متراژ در طبیعت، به خودی خود شکایت به دادگاه را می طلبد چه دادخواستی را بدهم قبل از این که ورثه انشعاب آب و برق نگیرد و یا دیگران نسازند؟ با تشکر
چرا دادگاه دادخواست خلع ید و قلع و قمع و اجرت من را در ملک 5250 متری رد نمود؟ 15روز وقت دارم اعتراض بزنم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد از قسمت مربوطه در سايت وكيل بگيريد