مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم دادگاه

با سلام. موتور سیکلت بنده توسط فرزند یک سرهنگ نیروی انتظامی سرقت شده و خوشبختانه بعد از سرقت ایشون دستگیر و سپس تحویل نیروی انتظامی گردید و ایشون با وجود اقرار صریح و فیلم دوربین های مدار بسته و وجود شهود و شکایت بنده، در چندین جلسه دادگاه حتی حضور هم پیدا نمیکرد ونهایتا به یک ضربه شلاق و 6 ماه حبس تعزیری و در مرحله آخر به تعلیق حکم به مدت 3 سال محکوم شد.
جالب این که ایشون دقیقا پس از سرقت در کلانتری و دادگاه اقدام به تهمت و افترا مواد فروشی به بنده نمود که بسیار متعجب شدم. بازپرس پرونده بنده ( شاکی پرونده ) را به اداره آگاهی جهت انگشت نگاری و سوء پیشینه روانه نمود. نهایتا بنده از ایشان تحت عنوان سرقت و افترا شکایت کردم ولی اتهام سرقت ایشان به حکم فوق منتهی و اتهام افترا ایشان از طرف دادگاه و با اعلام عدم ادله کافی رد شد. این در صورتی بود که فرم انگشت نگاری و عدم سوء پیشینه بنده و اظهارات متهم مبنی بر این که من بسیجی هستم و اتهام موادفروشی به بنده در پرونده درج و موجود می باشد.
لطفا بنده را راهنمایی کنید که چه اعتراضی بر علیه این حکم ناحق انجام بدهم؟
ممنون.

پاسخ ها :

اعتراض به حکم دادگاه سرقت موتور سیکلت اتهام مواد فروشی سرقت افترا تهمت