مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

سلام. زمینی دارم به صورت قرارداد واگذاری از ارتش. این زمین 6 دانگ می باشد. به دو نفر سازنده که شریک هستند، مشارکتی دادم. بعد از زدن 7 سقف دو دانگ به نامشون کردم و 4 دانگ به نام بنده. حالا بعد از گذشت چند سال که از قرارداد میگذره یک کارگر از ساختمان میفته و منجر به مرگ آن میشه. حالا اولیا دم از دو نفر شریک شکایت کردن و به دیه محکوم شدن. آیا دادگاه می تواند دو دانگ آن ها را با توجه به این که ملک سند رسمی ندارد آن را در مزایده بذارد؟ من به صورت وکالت دفترخونه ای دو دانگ به نامشون کردم.

پاسخ ها :

سعيده  دهقان طزرجاني

سعيده دهقان طزرجاني :

استان :

اگر به وکالت نامه شما دسترسی داشته باشد و مالکیت ایشان به اثبات برسد
بله توقیف می‌شود