مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

با سلام
آشنایان من به صورت اشتراکی ملکِ مشاعی دارند که شریکشان حاضر به فروش نیست و دادگاه اقدام به مزایده ی ملک کرده است
اما به فروش نمیرود . و گویا ملک مذکور دو مرتبه ی دیگر هم برای مزایده گذاشته خواهد شد .
اگر بعد از مزایده ها هم فروش نرود ، دادگاه چه اقدامی خواهد کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با درخواست خواهان دوباره ملک توسط کارشناس رسمی ، قیمت گذاری جدید خواهد شد و مزایده جدید انجام خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر یک از شرکا می‌توانند آن را مطالبه کنند

در صورتی که خریدار پیدا نشود مجدد کارشناسی می‌شود و به مزایده گذاشته می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مزایده مجدداً برگزار خواهد شد تا بالاخره ملک به فروش برود.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... مزایده ها تجدید خواهد شد تا وقتی که ملک به فروش رود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یکی از شرکا باید سهم دیگران را بردارد