مشاوره حقوقی رایگان - برنده مزایده ملک مشاع ایا مبلغ سهم خودش را هم باید به دادگاه واریز کند یا فقط مبلغ سهم شرکا را ؟

سلام خدمت وکلای ارجمند ما 5 نفر شریک ملک مشاعی غیرقابل افراز هستیم که یکی از شرکا که یک دونگ سهم دارد میخواهد ملک را به مزایده ببرد و کل ملک را خودش بخرد اگر ما 4 شریک دیگر ملک مبلغ بالاتر پیشنهاد بدهیم و برنده مزایده شویم ایا باید کل مبلغ قیمت پیشنهادی را بحساب دادگاه بریزیم یا فقط مبلغ ان یک دونگ را ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای مزایده آن مبلغی که باید پرداخته شود مبلغ کل مملکت ارتباطی به سهام شرکان دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ده درصد از قیمت کل را حین مزایده باید واریز نمایید و برای مابقی آن سهم سایر شرکا کسر خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اجرای احکام مربوطه مراجعه فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ان یک دانگ را واریز خواهید نمود