مشاوره حقوقی رایگان - اثبات معامله به قصد فرار از دین

با سلام و احترام. اینجانب در آذر ماه 98 مهریه خود را اجرا گذاشتم. حکم لازم الاجرا از اداره ثبت در تاریخ 22 دی ماه 98 صادر شد. زوج آپارتمانی که جزء مستثنیات بوده را در خرداد 99 به صورت واقعی فروخته است. به اشخاص غریبه فروخته و پول رد و بدل شده. آیا میتوان فرار از دین را در دادگاه حقوقی ثابت کرد و تقاضای ابطال سند داد؟ آیا به نتیجه خواهم رسید؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

اثبات معامله به قصد فرار از دین ابطال سند معامله به قصد فرار از دین فرار از دین مهریه فرار از دین مهریه