مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام
بنده مبلغی را ب شخصی قرض داد ولی چون چک نگرفتم از این شخص، مجبور شدم شکایت حقوقی کنم. در حین مراحل بررسی دادگاه این شخص اموال خود را فروخته است. حالا بنده شکایت به جرم فرار از دین کردم ولی قاضی حکم داده که چون در زمان فروش اموال رای قطعی صادر نشده بود پس این شخص میتوانسته اموال خود را بفروشد. حال سوالم این است که آیا قانون راهی برای حل مشکل من ندارد؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر که انتقال اموال در زمان جریان داشتن دعوی شما بوده است که قاضی باید به این مورد توجه میکرده. البته این موضوع هم که طرف مقابل با ثمن مال فروخته شده چه کرده است باید مدنظر قاضی باشد. به طور کلی در انتقال اموال به قصد فرار از دین بیش تر قاضی رسیدگی کننده است که جوانب را می سنجد و تصمیم می گیرد. شما در دعوی حقوقی تان می توانید به این موارد اشاره کنید و بخواهید که بابت پولی که آن شخص از طریق فروش اموال گرفته در دادگاه توضیح بدهد(البته اگر فروش اموال بابت بدهی نبوده است). اگر تکلیف ثمن انتقالاتی که انجام داده است مشخص نشود ممکن است دادگاه ادعای اعسار (ناتوانی مالی) او را رد کند. می توانید در مرحله تجدید نظر استدلال خود را ارائه دهید.