مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سهم ارث از زمین مشاع

سلام ‌خسته نباشید حدود 25 سال پیش پدرم فوت شده و الان توانسته سند تفکیک شده سهم خودم رو بگیرم اما الان فرزند یکی دیگر از وراث که 30 سال هست بدون اجازه ما انجا ساخت و ساز کرده و از سهم ما استفاده میکند اجازه نمیدهد که من سهم خودم رو بفروشد و به خریدارانی که برای خرید سر زمین میبرم توهین میکند و تهدید و اجازه معامله کردن من نمیدهد با این حال میخوام بدونم اگه برم دادگاه میتونم از طریق دادگاه سهم خودم را بفروشم و کل زمین رو به مزایده بزارم چون یکی دیگر از وراث هم با من همنظر است و سهم خود را میخواهد

پاسخ ها :

درخواست سهم الارث از ملک مشاع دستور مزایده ملک مشاع مزایده ملک مشاعی ملک ارثی ملک مشاع