مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی در فروش ملک مشاع

با عرض سلام.چگونه می توان ملک مشاع به فروش رساند؟اینجانب در ملک مشاع سهم دارم.ملک به صورت 12دانگ بین 12 نفر میباشد که هر کدام 1دانگ سند مشاع دارن یعنی 2تا نیم دانگ.چه مدت طول میکشد که از سمت دادگستری ملک به مزایده گذاشته شود؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر شرکا راضی به تقسیم و فروش باشند می توان از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک و دفتر اسناد رسمی تقاضای تفکیک و سپس تنظیم تقسیم نامه انجام داد. در صورتی که شرکا راضی به تنظیم تقسیم نامه و فروش نباشند و ملک قابل افراز(جدایی و فروش) باشد باید تقاضای افراز در دادگاه داد. در صورت تشخیص غیرقابل افراز بودن نیز باید از طریق دادگاه تقاضای دستور فروش داد. زمان مشخصی را نمی توان تعیین کرد و به عوامل مختلفی بستگی دارد ولی به طور معمول دستور مزایده حدوداً بین دو تا سه ماه خواهد بود.