مشاوره حقوقی رایگان - تعیین سهم مشارکت

با سلام.
من با شخصی 3 سال پیش یک سهم از خانه ‌های تعاونی خریدیم. اون موقع هزینه ساخت زمین 1 میلیارد بود. شریکم از همون موقع گفت دیگه پول نمیریزم مابقی رو خودت بریز. الان من تو این مدت خورد خورد پول واریز کردم، حال ارزش خانه 5 برابر شده. نسبت سهم شراکت ما چطور باید حساب بشه؟ با توجه به این که هر چیزی هم که من پول دادم از مصالح و آهن آلات که با تورم زیاد شده و چندین برابر شدند.

پاسخ ها :

تعیین سهم مشارکت در ساخت زمین شریکی تعیین سهم مشارکت در ساخت زمین سهم مشارکت در ساخت مشارکت در ساخت تقسیم سهم در شراکت سهم مشارکت مشارکت