مشاوره حقوقی رایگان - تعیین سهم مشارکت خرید زمین و ساخت

بنده با دو نفر دیگه از آشنایان ، یعنی سه نفری، یک زمین بمتراژ 250 متر را خریدیم و تصمیم به ساخت خانه گرفتیم و یکی از شرکا کلا از مشارکت در ساخت انصراف داد و مقرر نمود که هر موقع توان تسفیه حساب با ایشون را داشتیم یا قصد فروش ملک را داشتیم ، سهم زمین ایشون را بروز محاسبه و بپردازیم ، ما هم دو نفری سه طبقه با متراژ 175،175و 150 ساختیم، دو نفر در طبقات 175متری ساکن شدیم و طبقه 150متری (همکف) نیمه ساز باقی ماند. طبقه همکف را که نیمه سازه ، چگونه بین دو نفری که ساختیم معامله و حساب کنیم ؟ البته شریک بنده رضایت داده طبقه همکف را ما برداریم ، اگر بخواهم این کار را انجام دهیم ، با توجه به نیمه ساز بودن و ساخت مشارکتی کل بنا ، بهای این طبقه را چگونه حساب کنیم؟

پاسخ ها :

تعیین سهم مشارکت در ساخت زمین شریکی تعیین سهم مشارکت در ساخت زمین سهم در ساخت ملک شریکی