مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زوجه‌

با سلام
همسر بنده 4 سال با یکی از دوستام رفیق بوده و اواخر از روزی ضبط مکالمات که داشت می اومد خونه من فهمیدم موضوع ، البته یه تعداد مکالمه دارم ازش که بحث سکسی میکنند، البته حتی تو اینستاگرام چت تصویری داشتن که عکس از صفحه چت تصویری دارم که خانم بنده با موی باز هست ؟؟ چطور میتونم شکایت کنم ازش؟ آیا باید مهریه هم بدم؟ حضانت دختر 3 ساله ام رو به کی میدن

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت داشتن ادله و مدارک و تصاویر میتوانید شکایت کیفری رابطه نامشروع مطرح کنید. مهریه ارتباطی با رابطه نامشروع ندارد و باید پرداخت شود. حضانت تا هفت سالگی با مادر است مگر در صورت اثبات عدم صلاحیت اخلاقی و ....