مشاوره حقوقی رایگان - زنم خیانت کرده

سلام زنم‌ خیانت کرده‌ دوماه هست با یکی اسمس میزند و در تماس است ولی من ازطریق پرینت توانستم شماره را پیدا کنم اگر شکایت کنم و طلاق بدهم مهریه اش را باید بدهم یا در صورت اثبات که حرف زده اند میتوانم ندهم و جرم مرد مردی که حرف زده چیست ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شماره شکایت رابطه نامشروع مطرح نماید و طرح شکایت موجب اسقاط حق زوجه از دریافت مهریه نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت بشه.
سوال تکراری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مهریه تحت هر شرایطی باید پرداخت شود اما در صورت اثبات می توانید تحت شرایطی توافق نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مهریه در هر حال به زوجه تعلق خواهد گرفت
و برای شکایت رابطه نامشروع ، شما باید دلیل محکم داشته باشید تماس تلفنی صرف ، رابطه نامشروع محسوب نمیشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مهریه در هر صورت به ایشان تعلق میگیرد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام مهریه در هر صورت باید پرداخت بشه. سوال تکراری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
در هرصورت مهریه باید پرداخت گردد صرف پیامک رابطه نامشروع محسوب نمی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه در هر صورت باید پرداخت بشه ودر صورتیکه ادله کافی دارید شکایت رابطه نامشروع بنمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت شود . صرف صحبت کردن با مرد غریبه رابطه نامشروع اثبات نمی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شماره شکایت رابطه نامشروع مطرح نماید و طرح شکایت موجب اسقاط حق زوجه از دریافت مهریه نخواهد بود