مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن

با سلام لطفا کمکم کنید.
من در سال های پیش ب همسرم خیانت کردم ک یک سالی هست از این کار توبه کردم و دیگه انجام ندادم.
اما اشتباهی ک از من رخ داده این بوده ک 2ماه پیش با همان کسی ک دوست بودم پیام و زنگ داشتم ک حرف های غیر عرف زده شده و من پشیمانم.
با همسرم خیلی مشکلات داشتیم و تصمیم ب طلاق گرفتن دارم.
اما همسرم تهدید میکنه ک اگر بخوای طلاق بگیری پرینت تماس ها و پیامک هارو در میارم و ثابت میکنم ک خیانت کردی و حضانت بچه رو ازت میگیرم.
لطفا راهنمایی کنید.
اگر همسرم امردز برای شکایت اقدام کنه تا حکم صادر بشه چقدر طول میکشه؟و اینکه همینطوری میتونه شکایت کنه یا باید مدرک داشته باشه؟
و اینکه اگر من خط همراهی ک باهاش پیام و زنگ زدم رو ب نام مادرم بزنم یا بسوزونم باز هم میتوته پرینت بگیره؟
و اگر ب نام شخص دیگه ای بزنم میتونم بگم من پیلمک هارو ندادم و برای اون شخص هست یا حرفی بزنم ک حکمی برای من صورت نگیره چون من نمیخوام حضانت بچه رو ازم بگیره و ابرو دار هستم و توبه کردم.
ترو ب خداوند راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
ممکنه چندین ماه طول بکشه ولی جابجایی و سوزوندن خط هیچ تاثیری بر پرینت مکالمات و اطلاعات موجود در مخابرات نداره

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اخذ پرينت با دستور مقام قضايي هر زمان و به هر نام شدني است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرینت شش ماه گذشته پیامک ها و تماس ها در هر صورت قابل استعلام است و اگر شش ماه صبر کنید و بعد شش ماه شکایت کنه قابل استعلام نیست که در این صورت اگر شما اقرار نکنید موضوع رابطه نامشروع قابل اثبات نیست.
رسیدگی به پرونده ها زمان مشخصی ندارد و معمولاً زمانبر است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد اما انتقال و مسدودی خط تاثیری نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان قابل پیش بینی ندارد
قطعا باید مدرک داشته باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رسیدگی به پرونده ها زمان مشخصی ندارد و معمولاً زمانبر است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر بنام هر کسی بزنید یا بسوزانید یا گم کنید یا اتش بزنید باز هم قابل قابل تحصیل است سرور در مخابرات است نه در سیم کارت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه هر بلایی سر آن سیمکارت بیاورید بازهم می شود پرینت پیامک ها و تماس هارا گرفت ، بهتر است با همسرتان سعی در حل موضوع و طلاق توافقی داشته باشید