مشاوره حقوقی رایگان - قرار موقوفی تعقیب برای جعل و رای سند مجعول

سلام سال 93 متوجه شدم در سال91 که بنده با یک شرکت ، مدیر عاملش بودم ، بابت پیمانکاری از شهرداری بستانکار بودم؛ چندین درخواست وجه توسط یکی از کارمندان شهرداری در برگه معمولی تحریر شده و توسط فردی غیره دیگری به نام من امضا با مهر جعلی شرکتم ارائه و وجوهی دریافت کرده. چون شرکت منحل شده بود و مدیر تصفیه یکی از شرکا بود که در حال حاضر هم با شهرداری در قالب شرکت دیگر کار میکند با پشت گوش اندازی اقدامی نشد تا بهمن ماه 98 خودم شکایت کردم و متاسفانه تیرماه امسال به بازپرسی ارجاع شد! و بازپرسی به دلیل مرور زمان قرار موقوفی صادر کرده ‌است. سئوالم این است؛
1_حال که از زمان کشف جرم تا زمان شکایت 5سال نشده بود می توانم اعتراض بدهم؟
2_آیا ارائه سند مجعول بابت دریافت وجه مشمول مرور زمان میشود؟
ممنون از محبتتان

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
مدت زمان از آخرین اقدام تقویمی محاسبه می گردد که من که در این خصوص چون ادله جدیدی به دست آمده است اگر قرار معتقد به واسطه عدم کیفیت دوربین نبود امکان طرح مجدد می گردید و در خصوص قرار موقوفی تعقیب که الظاهر به اشتباه صادر گردیده است می باید در دادگاه صالح اعتراض و اجازه به جریان انداختن مجدد به بازپرسی یا دادگاه صالح اخذ گردد