مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان جعل

در سال 96 برای فردی که دست به عمل سرقت از ملکی که اجاره ای بنده نموده بود، شکایت کردم و در سال 97 مدارک و مستندات پرونده اینجانب برای کارشناس ارسال شد و در تاریخ 1397/11/16 به متهم گزارش کارشناس ابلاغ گشت از جمله موضوع سند مشارکت نامه بنده. حال متهم جای این که در همان دادگاه و پرونده اصالت مدارک و مستندات ( مشارکت نامه بنده با مالک ) را زیر سوال و ادعای جعل نماید در یک عمل حیرت انگیز در تاریخ 1398/11/15 ( یعنی دقیقا سال بعد ) در شکایتی مستقل در دادسرا برای اینجانب شکایت جعل و استفاده از سند مجعول را طرح مینماید.
آیا شکایت فوق مشمول مرور زمان میشود؟
یا با توجه به این که شاکی ذینفع در آن مشارکت نامه نیست، میتواند اساسا ادعای جعل سند طرح نماید؟ در پایان ادعای شاکی این می باشد به دلیل این که بر اساس شکایت بنده علیه وی یک مرتبه به اداره پلیس آگاهی حاضر شده به ایشان ضرر وارد شده است.
لطفا بنده را راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام براساس قانون کاهش مجازات ها مرور زمان جعل یکسال است و مشمول مرور زمان می گردد