مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل سند

سلام
من کارمند بانک هستم قالبا مشتریان سند سفید امضا پیش من میزارن تا به صورت تلفنی کارشون انجام بدم
از قضا یک مشتری که سند امضاشده خودش رو من چاپ گرفتم ادعا کرده که این سند جعلی هست به علت اختلاف در چاپ زمان امضا و چاپ سند
من انکار کردم
سوال من این هست آیا در جعل اسناد زمان چاپ یک سند مشخص میشود
یعنی این فرد بگوید امضاء من تاریخ 1402.02.01 زده شده زمان انتقال و عملیات بانکی 1402.5.1 بوده و زمان چاپ و پرفراژ سند 1402.8.1 هست
آیا این زمانها در یک سند از طرق مختلف بدست می آید یا فقط امضاء مطابق با دست خط خود فرد باشد مشخص میشود

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کارشناس جعل دست خط و امضای شخص و تاریخ را میتتواند تشخیص دهد و کارشناسی رایانه الباقی را