مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع از طريق مزايده

با سلام پدر بنده در زمان حياتش داراي يك ملك مشاع به ميزان 3 دانگ بود كه بدليل عدم همكاري شركا جهت خريد سهمش و يا هر عملي كه منجر به اتمام شراكتشان شود و در ملك نيز ساكن بودند درخواست فروش ملك را از طريق مزايده داده بود البته با داشتن گواهي عدم افراز پرونده بدليل فوت پدرم مسكوت ماند تا بنده دادخواست خلع يد دادم در اين زمان شركا همان پرونده مزايده را با كارشناسي جديد پيگير شده اند حال سوال بنده اين است كه با توجه به اينكه جهت فروش ملك در بازار و به صورت غير مزايده اي حاضر به همكاري با شركا هستم و خود شركا نيز راضي به فروش شده اند چگونه ميتوانم از برگزاري مزايده جلوگيري كنم؟باتشكر

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

میتونزد قولنامه ای تنظیم وسهم شریک رو از وی بخرید و طرف نیز کلا پرونده فروش ملک مشاع ومزایده رو مسترد کنه
(جواد زارعی وکیا پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)