مشاوره حقوقی رایگان - ارث همسر متوفی

سلام خسته نباشید همسر من الان یک سال دو سه ماه فوت شدن بر اثر حادثه که تو محل کار به وجود اومده و کارفرما ایشون رو بیمه نکردن. خانواده همسرم وکیل گرفتن و منم بردن وکالت دادم که پرونده رو پیگیری کنه ولی خب تازه مراسم هفت تموم شده بود و من تو حال خودم نبودم بعد همه کارا رو برادر شوهرم پیگیری میکردن حالا بعد از چند ماه که من سرپا شدم رفتم دفتر وکیل وکیل با بی تربیتی کامل منو از دفتر بیرون کردن و جواب منو ندادن حالا من باید چیکار کنم بابت حق و حقوقمم شکایت کردم و حتی 5 میلیون به خانواده همسرم قرض دادم اونم بهم ندادن؟

پاسخ ها :

ارث همسر متوفی ارث زن از شوهر مهریه از ارث حقوق مالی زن بعد از فوت شوهر ارث