مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

ایا می توان بدون حضور یکی از وراث قسمتی از ارث به نام همسر متوفی شود؟ نه احضاریه حضوری نه الکترونیکی بدست فرزند نرسیده مجهول المکان هم نیوده

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام این امر مستلزم طرح دعوی مطالبه سهم الارث در دادگاه است که حتما میباست همه وراث دعوت شوند به شعبه صادر کننده مراجعه کنید و چنانچه رای غیابی بوده واخواهی نمایید