مشاوره حقوقی رایگان - تصرف سهم الارث

سلام، خسته نباشید. بعد از فوت پدرم وکالت نامه ای به برادر بزرگم دادیم برای تعیین تکلیف در مورد ارث، که ایشان تقسیم کردن. اما به صورت ناعادلانه. به خاطر نحوه تقسیم به ایشان اعتراض کردم و به خاطر اختلافی که داریم بدون اجازه من اقدام به تقسیم خانه مسکونی و محوطه آن کرده اند. البته قبلا یک تکه زمین پرت و دور افتاده را به من داده بودند جهت کشاورزی که یک بیستم ارث هم نمیشد. از قرار معلوم با سوء استفاده از اعتماد من در آن قید کرده که هیچ گونه اعتراضی به نحوه مابقی ارث نداشته باشم. آن زمان وقتی سوال کردم گفتند یک چیز معمولی و تشریفاتی است. اما بعدا عنوان کردند، شما قبلا سهم خودت رو گرفتی. سوال این است ایا برای تقسیم الباقی ارث مگر نیاز به امضای من نیست؟
آیا ایشان میتوانند از وکالت نامه سوء استفاده کنند و در قولنامه های که تنظیم کردند، وکالتم را دلیل بر رضایت بدانند؟
در ضمن ایشان از پس دادن وکالت نامه طفره می روند و تمام مدارک های زمین، منزل مسکونی، سهام عدالت پدر مرحومم و بنچاق کل زمین ها را تصرف کرده و به هیچ کس نمی دهد. لطفا بفرمایید اولین اقدام من چیست؟
بسیار سپاسگزارم از زحمتی که می کشید و راهنمایی میفرمایید.

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

سلام..برای پذیرش وکالت شما با بنده تماس بگیرید 09125246427