مشاوره حقوقی رایگان - رای نهایی دادسرا

با سلام خدمت عزیزان در پرونده‌ای در قرار نهایی دادسرا استان زنجان
در رای به این شرح نوشته شده" کیفرخواست‌ مبنی بر مزاحمت برای بانوان و اطفال در اماکن عمومی یا معابر و همچنین مزاحمت تلفنی مطابق ماده‌های 619 و 641 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات با اصلاحات قانون کاهش حبس تعزیری سال 1399 صادر و قرار جلب به دادرسی داده شده است
حال عرض بنده این هست با توجه به فقدان سوء سابقه کیفری اینجانب با عنایت به ماده‌های ذکر شده آیا حکم دادگاه کیفری 2 برای بنده حبس خواهد بود یا خیر؟ آیا امکان داره قاضی حبس تعلیقی در صورت اثبات حکم بده؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

نتیجه بستگی به اوضاع و احوال پرونده دارد
بنظر
امکان حبس وجود دارد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

سوالتان به شرایط خاصی بستگی دارد.
با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
متهم مجرم شناخته شده
اظهارنظر دقیق مستلزم اطلاع از محتویات پرونده است
اگر خوب دفاع نشود حبس متصور است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
قابل پیش،بینی نیست
قاضی می‌تواند تخفیف یا تعلیق دهد به دلیل فاقد سابقه
خوب دفاع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دلیل عدم سابقه احتمالا جزای نقدی صادر میشود

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

با سلام بله امکان تعلیق یا استفاده از آزادی هایی که در دوران حبس در قانون مشخص شده وجود دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
نتیجه نهایی قابل پیش بینی نمی باشد و بستگی به نحوه دفاع شما و ادله موجود در پرونده دارد.
امکان تعلیق و مجازات های جایگزین بسته به شرایط پرونده وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.