مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعلیقی

سلام
زوج در دادگاه بدوی به دلیل ضرب و جرح و تهدید و ترک انفاق به شلاق دیه و 7 ماه حبس تعلیقی محکوم شده.
تجدید نظر زده
الان ممکنه حبس رو ببخشن؟؟
تخفیف چگونه به حبس تعلیقی میخوره؟؟؟بنده چکاری میتونم انجام بدم که حکم تخفیف داده نشه؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به دلایل ومدارکش دارد.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شما نمیتوانید حکم تعلیقی را کاری بکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر جرم ایشان ثابت شده باشد دادگاه تجدید نظر بی‌دلیل جرم و مجازات را از بین نمی‌برد اگر تعلیق داده شده است خوب تعلیق است در هر صورت در ماهیت تفاوتی نمی‌کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان تخفیف یا صدور حکم برائت وجود دارد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکانش هست.بستگی به پرونده، دفاع طرف و نظر قاضی دارد

زهرا قنبری

سرکار خانم زهرا قنبری :

باسلام طبق دفاعیات و دلایل امکان تخفیف وجوددارد قطعی نمی توان اظهارنظرکرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مجازات حبس تعلیقی اجرا نخواهد شد و زوج حبس نخواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دادگاه تجدیدنظر، مجازات تشدید نخواهد شد. بنابراین حبس تعلیقی به قوت خود باقی است و شاید هم همسر شما حکم برائت را اخذ کنند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حبس تعلیقی نوعی تخفیف است و معمولا به مدت 7 ماه معلق میشود و اگر دستورات قاضی را اجرا نکند به زندان میرود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، متقابلاً امکان اعتراض به رای برای شما هم هست پیشنهاد می کنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

برای تخفیف دادن می توانید اقدام کنید اما برای تخفیف ندادن اصولا کار نمیتوانید بکنید