مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو

سلام من یه حواله خودرو خریدم وکالت و اقرارنامه و قولنامه گرفتم .بعد از تحویل گرفتن ماشین فهمیدم که فروشنده اصلی بدهکار شده و فرار کرده و توقیف اموال دارد حالا باید چطور شکایت کنم .که الزام به سندش کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر دعوایی مطرح رسیدگی است باید ورود ثالث اصلی
وگرنه اعتراض ثالث اجرایی
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی بیشتر موضوع است.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر تاریخ توقیف قبل از وکالت گرفتن هست کارت سخته، باید هم مالک و هم طلبکار را مخاطب قرار بدهی و دعوای اثبات مالکیت و الزام به فک از توقیف را بخواهی

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید قرارداد را فسخ کنید .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم را ملزم به انتقال سند رسمی مال منقول نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مدارک مالکیت دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اثبات وقوع بیع،الزام به فک پلاک والزام به تنظیم سند مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از معامله شما توقیف شده باشد می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات انتقال حواله است

خرید و فروش حواله خودرو ، غیر قانونی و باطل است
و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بعد از تاریخ انعقاد معامله، خودرو توقیف شده باشد شما می‌توانید دادخواست به خواسته اعتراض ثالث اجرایی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از سوی دیگر برای تعویض پلاک لازم است که ابتدا ماشین از رهن و وثیقه آزاد شود و سپس دادخواست به خواسته الزام به فک پلاک را علیه فروشنده و ایادی ماقبل از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.